středa 31. března 2010

Projekt Vetecar

Patříte k těm, kterým učarovaly ladné křivky strojů z časů, kdy jim jejich tvůrci ještě uměli vdechnout duši? Jste ten typ "srdcaře", kterému se zastaví ruce nad rozdělanou prací, když se mu vybaví vůně veterána, kterého po večerech renovuje? Pak by mohl být připravovaný projekt Vetecar.cz tou pravou internetovou zastávkou pro Vás. Na jednom místě naleznete většinu věcí, kterou potřebujete pro provoz, opravy a renovace klasických automobilů značek Škoda a Tatra a motocyklů Jawa a ČZ. A tímto výčtem nekončíme, ale začínáme.

Do našeho sortimentu budeme postupně zařazovat produkty, které Vaše plechové miláčky z minulého století přiblíží co možná nejvíce jejich originálnímu stavu. Můžeme prozradit, že již teď pro Vás máme připravený široký sortiment akumulátorů s původním dobovým designem, motorových i převodových olejů určených specielně pro historická vozidla a pilně pracujeme také na míchání barev v originálních odstínech. Vybere si téměř každý.

Pokud Vás náš připravovaný projekt zaujal, přidejte si tento blog k oblíbeným položkám, nebo rovnou do RSS čtečky, aby Vám neunikla ani jedna novinka. Napadne-li Vás nějaká specialitka, kterou pro své veterány potřebujete a nemůžete sehnat, můžete nám již dnes napsat na e-mailovou adresu vetecar@vetecar.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat